06 23 365-232    Érd Felső u. 39-41       on-line időpontkérés

 

 Vissza a rendelések menü ponthoz

Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény

Mozgásszervi Rehabilitációs Ambulancia

2030 Érd, Felső u. 39-41.

 

www.erdirendelo.hu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Időpont kérés: szükséges lásd Hasznos információk/Előjegyzés menüpont.

Rendelési idő:  39. hét (2021. szeptember 27- október 01.)

                  Hétfő                Kedd                      Szerda                Csütörtök                  Péntek          
Dr. Baráth Anikó   8.00-14.00 --- 8.00-14.00 8.00-14.00  ---
Dr. Harrira M. Fahed --- 14.00-20.00 --- 14.00-20.00 ---

 

 

BETEGTÁJÉKOZTATÓ

Kedves Betegünk!

Ahhoz, hogy Önt gyógyulásában megfelelően tudjuk segíteni, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

A mozgásszervi rehabilitáció célja a különféle tünetek, fájdalmak enyhítése, az esetleges deformitások, mozgáskorlátozottság csökkentése, krónikus folyamatok esetén a folyamat előrehaladásának késleltetése, a hétköznapi életbe való lehető leggyorsabb visszatérés elősegítése.

Az ambulancia munkatársai: mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, gyógytornászok, fizikoterapeuták, masszőrök, asszisztens és adminisztrátorok.

Az első lépés egy szakorvosi vizsgálat, mely során felmérjük az Ön állapotát és az elérendő célt, ennek megfelelően rehabilitációs tervet állítunk fel, majd Önt a terapeutákhoz irányítjuk. A vizsgálat során szükség esetén labor, röntgen vagy egyéb szakorvosi vizsgálatokat kérhetünk, gyógyszert, segédeszközt írunk fel. Az előírt kezelések leletével, ill. az orvos által meghatározott időpontban kontroll vizsgálat szükséges.

A sikeres rehabilitáció elengedhetetlen feltétele az érintett (beteg) aktív együttműködése, a kezelések folyamatossága, így kérjük,hogy az alábbiakat különös figyelemmel olvassa és tartsa be.

Gyógytorna: Amennyiben Önt gyógytornára irányítjuk kérjük az orvosi vizsgálatot követő csütörtöki vagy pénteki napon 8:00-16:00 között a 06/23 365-232 211. mellék v. a 20/501-4854 számon az adminisztrátoroknál érdeklődjön a gyógytornász nevéről és a gyógytorna időpontjáról.

Fizikoterápiás kezelések: időpont egyeztetés személyesen történik a fizikoterápiás asszisztensekkel

Masszázskezelés esetén a masszőr keresi meg Önt telefonon időpont egyeztetés céljából

Kezelések:

 • Minden kezelés előre egyeztetett időpontban történik. A kezelés gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük a megbeszélt kezelési időpontok ( nap, óra,perc) betartását. A kezelések megkezdése előtt 15 perccel szíveskedjék megjelenni ambulanciánkon.

 • Az egyeztetett időpont be nem tartása (késés), valamint a kezelési időpont be nem jelentett kihagyása esetén a kezelési alkalom elvész, pótlása a későbbiekben sem biztosított.

 

 • A kezelési időpontokon kizárólag egészségügyi (orvos által igazolt) vagy egyéb nyomós indokkal, maximum két alkalommal tudunk változtatni. Ezzel kapcsolatosan a terapeutát vagy az osztályirodán dolgozó adminisztrátorokat – telefonon vagy személyesen- értesíteni szíveskedjék.

 • Amennyiben páciensünk az együttműködési kötelezettségét megszegi, különösen, ha bejelentés nélkül két alkalommal nem jelenik meg a kezelésen, a további fennmaradó összes kiírt kezelését elveszíti. Ezen tényről a kezelőorvost tájékoztatjuk, a kezelések új szakorvosi véleménytől függően folytathatóak.

 • A kezelőlapot minden kezelésre szíveskedjék magával hozni. A kezelőorvostól kapott leletet az első alkalommal hozza magával.

 • Az egyéni vagy csoportos gyógytorna kiírásának a beosztása a páciens állapotának megfelelően a gyógytornász által módosításra kerülhet. Amennyiben a terapeuták a kezelések alatt állapotromlást, vagy indokolatlan stagnálást észlelnek a pácienst a kezelőorvoshoz irányíthatják.

 • A mobiltelefonokat a kezelések időtartama alatt minden esetben szíveskedjenek kikapcsolni. ( a többi beteg zavartalan gyógyítása érdekében)

Időpont lemondás: Akadályoztatása esetén kérjük,hogy az egyeztetett időpont előtt legalább 1 nappal mondja le az Ön részére fenntartott időpontot! Amennyiben lemondás nélkül 2 alkalommal nem jelenik meg az adott előjegyzési időpontban, így kénytelenek vagyunk törölni a további időpontokat is.

Mit hozzon magával a kezelésekre?

 • kényelmes, laza ruházatot

 • fürdőlepedőt vagy lepedőt

 • egyes kezelésekre az orvos által előírt krémet vagy injekciót

Kezelésre nem tudjuk fogadni, amennyiben az alábbi betegségekben szenved:

 • Lázas, továbbá fertőző gyomor-bélrendszeri és fertőző bőrbetegség

 • Görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó betegség

 • Dekompenzált szívbetegség

 • Ingadozó vérnyomás

 • 5 éven belüli daganatos megbetegedés

 • Kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt áll, vagy ittas

 

Kérjük a rend és a tisztaság betartását, másik páciens tiszteletben tartására, kulturált viselkedésre. Kérjük, értékeiről megfelelően gondoskodjon, az intézetünk nem vállal anyagi felelősséget az ambulancia területén illetve az öltözőszekrényekben hagyott tárgyakért.

 

 

 

Elérhetőségeink:

Iroda: 06/23 365-232 211. m. és 06/20 501-4854 Orvosi rendelő: 06/23 365-232 212. m.

Gyógymasszázs: 06/23 365-232 213. m. Fizikoterápia: 06/23 365-232 214. m.

Gyógytornász kollégáinkat az irodán keresztül érhetik el.

 

Mivel a kezelőkben 12 órában folyamatosan terápia folyik a hívásokat nem minden esetben tudjuk fogadni.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük, mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Bejelentkezés rendelésre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót és jelentkezzenek be a főbejáratnál függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontjuk.