06 23 365-232    Érd Felső u. 39-41       on-line időpontkérés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Rendelési idők

 

  Rendelési idők

Bővebben   

Védőnők

 

  Védőnők elérhetősége

Bővebben   

Fogorvosok

 

  Fogorvosok elérhetősége

Bővebben   

Háziorvosok

 

  Háziorvosok elérhetősége

Bővebben   

×

Kedves Betegeink, érdi és Érd környéki lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a március 19/20-i első körös oltás második fordulójára 2021. április 23-a 13-19 óra és április 24-e 8-19 óra között kerül sor.

Az oltás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az április 23, pénteki rendeléseink nagy része fél kettő helyett 12 órakor befejeződik (gyógytorna ,fiziko, gyógymasszázs, gasztroentereológia, diabetológia, fogszabályozás, fül-orr-gége, ideggyógyászat, kardiológia, ortopédia, lelki gondozó, reumatológia, szemészet és fogröntgen) a délutáni urológiai rendelés pedig elmarad. A rövidebb vagy elmaradó rendelésekre időponttal rendelkező betegeinkkel telefonon egyeztetünk az új időpont miatt.

PÉNTEKEN DÉLUTÁN A LABORLELETEK PAPÍRON TÖRTÉNŐ KIADÁSA NEM LEHETSÉGES!

Az oltással kapcsolatos technikai részelekről Facebook oldalunkon tud tájékozódni (https://www.facebook.com/erdirendelo)

Érd, 2021. április 15.

Tisztelettel:

Bárány Zsolt
főigazgató

Tisztelettel: Bárány Zsolt főigazgató

Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

 

Szeretettel köszöntöm Önt a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény megújult honlapján!

Intézményünk, hasonlóképpen az ország többi szakrendelőjéhez nap mint nap igyekszik tenni a szakmai eredményekért, munkatársai anyagi és erkölcsi megbecsüléséért. Mindezek közben nem feledkezünk meg legfőbb küldetésünk, a gyógyítás legmagasabb szintű teljesítéséről sem.

A hozzánk látogatók tapasztalhatták, hogy az elmúlt időszakban épületünk, eszközparkunk, a várótermek látványos és pozitív változásokon mentek keresztül.

Kérem, hogy vigyázzunk együtt ezek állagmegóvására!

Biztatom Önt, ha tevékenységünkkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, jelezze azt számunkra elérhetőségeink bármelyikén! A hibáinkból igyekszünk tanulni, a dicséretekből pedig erőt meríteni.

Várjuk mindenkori szíves véleményüket a titkarsag@erdirendelo.hu email címen vagy rendelőkben elhelyezett „panaszláda” használatával.

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt minket és felkereste honlapunkat.

Jó egészséget kívánok!

 

Tisztelettel:

Bárány Zsolt

főigazgató

Bejelentkezés rendelésre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót és jelentkezzenek be a főbejáratnál függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontjuk.