06 23 365-232    Érd Felső u. 39-41       on-line időpontkérés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Rendelési idők

 

  Rendelési idők

Bővebben   

Védőnők

 

  Védőnők elérhetősége

Bővebben   

Fogorvosok

 

  Fogorvosok elérhetősége

Bővebben   

Háziorvosok

 

  Háziorvosok elérhetősége

Bővebben   

Popup Master

×

Kedves érdi és Érd környéki lakosok !

2021. július 1-én jeleztük, hogy hamarosan várható annak pontosítása, hogy hol, kinek, mikor kell maszkot viselnie.

A Magyar Közlöny 129. számában, 2021. július 7-én megjelent rendelet (Az emberi erőforrások minisztere 31/2021. (VII.7.) EMMI rendelete) a következőképpen szabályozza a maszkviselést:

MINDEN egészségügyi intézményben mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot vagy textil, illetve más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Kérjük ennek megfelelően, ha Intézményünket látogatja, a bejáratnál vegye fel a maszkot, és teljes ittléte alatt viselje, orrát és száját is eltakarva.

Köszönjük, hogy ezzel Ön is hozzájárul a járványügyi védekezéshez!

Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

 

Szeretettel köszöntöm Önt a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény megújult honlapján!

Intézményünk, hasonlóképpen az ország többi szakrendelőjéhez nap mint nap igyekszik tenni a szakmai eredményekért, munkatársai anyagi és erkölcsi megbecsüléséért. Mindezek közben nem feledkezünk meg legfőbb küldetésünk, a gyógyítás legmagasabb szintű teljesítéséről sem.

A hozzánk látogatók tapasztalhatták, hogy az elmúlt időszakban épületünk, eszközparkunk, a várótermek látványos és pozitív változásokon mentek keresztül.

Kérem, hogy vigyázzunk együtt ezek állagmegóvására!

Biztatom Önt, ha tevékenységünkkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, jelezze azt számunkra elérhetőségeink bármelyikén! A hibáinkból igyekszünk tanulni, a dicséretekből pedig erőt meríteni.

Várjuk mindenkori szíves véleményüket a titkarsag@erdirendelo.hu email címen vagy rendelőkben elhelyezett „panaszláda” használatával.

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt minket és felkereste honlapunkat.

Jó egészséget kívánok!

 

Tisztelettel:

Bárány Zsolt

főigazgató

Térkép

Bejelentkezés rendelésre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót és jelentkezzenek be a főbejáratnál függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontjuk.