06 23 365-232    Érd Felső u. 39-41       on-line időpontkérés

Kedves Betegeink, érdi és Érd környéki lakosok!

 

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a március 19/20-i első körös oltás második fordulójának tudnivalóiról:

 

A második oltás dátuma: 2021. április 23-a 13-19 óra és április 24-e 8-19 óra (megegyezik az első körrel)

 

Az oltás NAPJA minden beoltott esetében megegyezik az első kör napjával (aki pénteken volt beoltva az első körben, az most is pénteken lesz, aki szombaton az most is szombaton. )

Az oltás IDŐPONTJA azonban változhat! A pontos időpontról háziorvosuktól kapnak tájékoztatást néhány nappal az oltás előtt.

 

Az oltás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az április 23, pénteki rendeléseink nagy  része fél kettő helyett 12 órakor befejeződik (gyógytorna ,fiziko, gyógymasszázs, gasztroentereológia, diabetológia, fogszabályozás, fül-orr-gége, ideggyógyászat, kardiológia, ortopédia, lelki gondozó, reumatológia, szemészet és fogröntgen) a délutáni urológiai rendelés pedig elmarad. A rövidebb vagy elmaradó rendelésekre időponttal rendelkező betegeinkkel telefonon egyeztetünk az új időpont miatt.

PÉNTEKEN DÉLUTÁN A LABORLELETEK PAPÍRON TÖRTÉNŐ KIADÁSA NEM LEHETSÉGES!

 

A második körös oltásnál feltétlenül legyenek Önöknél:

  1. Személyi azonosító okmányok (személyi, TAJ kártya)
  2. Első oltáskor kapott oltási karton (nem a plasztik oltási igazolás!)
  3. Hozzájáruló nyilatkozat - lehetőség szerint kitöltve

Letölthető: https://bit.ly/3cf1VNB

  1. Lista a rendszeresen szedett gyógyszerekről

 

Amit kérünk:

  1. Csak az jöjjön oltásra, aki értesítést kapott erről!
  2. Az Ön számára megjelölt időpont előtt maximum 15 perccel érkezzen hozzánk!
  3. Kísérőként ne lépjen be intézményünk épületébe, kivéve ha olyan személyt kísér, aki önállóan nem tud közlekedni az épületen belül.
  4. Ne felejtsék el, az Alsó utca felőli bejáratunk szeptember eleje óta zárva, tehát csak a Felső utca felől lehetséges az épületünkbe belépni.

 

Időről időre felmerül kérdésként, hogy mi lesz a megmaradó vakcinákkal abban az esetben, ha valaki nem jön el a második oltásra. A tervezhetőség és átláthatóság miatt kértük a Pest Megyei Oltási Munkacsoportot, hogy erre az esetre állítsanak össze egy listát a „tartalékosokról” (olyan lakosokról, akik legalább 3 héttel korábban megkapták az első PFIZER oltásukat és hajlandóak egy telefon esetén 60-120 percen belül a Romicsba érkezni). Megmaradó vakcina esetén mi tájékoztatjuk az Oltási Munkacsoportot a megmaradó mennyiségről és Ők gondoskodnak a tartalékosok behívásáról.

NEM ÉRDEMES TEHÁT A ROMICS ELŐTT SORBAN ÁLLVA VÁRAKOZNI ARRA, HÁTHA JUT A MARADÉK VAKCINÁBÓL!

 

 

 

Érd, 2021. április 15.

 

Tisztelettel:

Bárány Zsolt
főigazgató

Bejelentkezés rendelésre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót és jelentkezzenek be a főbejáratnál függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontjuk.